Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Köpingebro IF F-97/98

Följ

F-97/98

Följ oss för uppdateringar
Följ
Köpingebro IF
Fotboll
F-97/98
Tabell
Lag M V O F P
1 Köpingebro IF 5 4 1 0 13
2 Borgeby IF 1 0 1 0 1
3 Heleneholms SK 0 0 0 0 0
4 Höllvikens GIF 1 0 0 1 0
5 Lunds BK 1 0 0 1 0
6 Arlövs BI 1 0 0 1 0
7 ÖT Smygehuk FF 1 0 0 1 0

Match

Lunds BK

0 - 6
Korpen 11 på Klostergårdens IP
12 september 2010
15:00

Köpingebro IF

Referat

Referat: Lunds BK - Köpingebro IF

Match borta motståndarna Lunds BK. Resultat 0-6.

Vi fick spela på en Korpen plan, marken något gropig och hålig, matchbollen var något paddig. Stackars tjejer fick dricka varmt vatten, helt otroligt det fanns inget kallvatten i kranarna!!!

I dagens match fick vi låna in tre F99 det var Bella, Kajsa och Mathilda.
Duktiga tjejer som kämpade bra tillsammans med våra F97/98.

Det var nära att de alla tre fick göra mål, kajsa fick spela anfallare och vart något förvånad över detta för det brukar hon inte göra. kajsa klarade detta hur bra som helst och blir dessutom assist till ett utav målen.

Bella hade måååånga......målchanser men bolluslingen ville inte gå i mål.

Det tog ett tag innan vi fick hål på motståndarna, när så första målet kommer kunde det redan stått 6-0 om vi prickat målet lite bättre. Lunds BK,s målvakt gjorde dessutom många bra räddningar.

Första målet gör Cassandra på en hörna från Erica, motståndarna ställde upp hela laget vid första stolpen detta såg Cassy och kunde omarkerad ställa sig vid andra stolpen och äntligen kom målet.

Sen började det rulla på lite bättre med både spelet och målen, Kajsa lägger fram en perfekt boll till Erica som placerar bollen stenhårt i nätet.

Töserna rullar runt bollen man använder målvakten (Titti) och börjar om på nytt, Moa följer med upp i anfallet och passar Nellie som går med bollen och gör 0-3.

Innan halvlek hinner Cassandra göra ännu ett mål efter en passning från Erica.

Motståndarna trycker på bra i början utav andra halvlek men utan några farligheter, våra backar är där hela tiden och Titti som var målvakt för dagen tog det mesta med ro. Alla som känner Titti vet att hon blir uttråkad när hon inte har något att göra, hon fick fria händer att följa med upp och anfalla.

Hanna blir nästa målgörare då hon går med bollen i fart och målvakten rusar ut, men Hanna skjuter 0-5 och målvakten trillar omkull och skadar sig!! Hanna rörde aldrig henne.

Sista målet får då vår rastlösa Titti göra, efter att följt med upp i anfallet några gånger lyckas hon sista gången när hon går från egen målgård med bollen och väggspelar sig fram till motståndarnas målgård där hon fintar först en spelare och sen en till och slutligen skjuter & gör mål 0-6 och detta blev slutresultatet.

Samtliga gör en bra match de som inte nämts än är bl a Hanna som gjorde en kanonmatch den bästa efter sin skada och comeback, hon spelade nästan 60 minuter idag. Började som back dä hon är självsäkerheten själv, spelade lite på en kant där vi fick se henne finta och gå förbi, sist som anfallare där hon spelar väldigt klokt.

Sofia som börjar på en kant och hon är inte överens med sin andning idag, detta stör henne och till slut spelar hon som back och detta gjorde hon mycket bra. Går tufft in och möter bollen, tar ner svåra bollar med kroppen och slår fina pass till sina medspelare.

Moa fortsätter spela bra och följer oftare och längre upp i anfallen, tror det är läge att testa på en annan position.

Cassandra tar många bra löpningar,fintar går förbi och får göra två mål.

Nellie vår lilla ivriga målvakt fortsätter att slita och kämpa för laget och får även i dag utdelning med ett mål.

Erica som debuterade på 7-manna och spelade på mittfältet, det är kännbart och tufft på denna position så det blev några korta drickpauser imellanåt. Erica vinner mycket boll, fintar och kommer förbi sina motståndare. Vi tyckte Erica kunde tagit lite fler avslut själv men som Erica och de andra töserna sa i halvlek så är det svårt att veta vad man ska göra när föräldrarna på ena sidan säger en sak och vi ledare säger en annan sak!!!! Vi vet att föäldrarna vill ert bästa, men vi ber föräldrarna att bara heja på tjejerna och inte tala om vad de ska göra, de blir bara förvirrade utav detta.
Erica gör ett mål i dagens debut och är assist till två mål.

Bra spelat allesammans och tack till Mathilda, Kajsa och Bella som hjälpte till idag.

MÅLSKYTTAR:
0-1 Cassandra assist Erica
0-2 Erica assist Kajsa
0-3 Nellie assist Moa
0-4 Cassandra assist Erica
0-5 Hanna assist ?
0-6 Titti assist ?

Spelarstatistik
Utespelare
Namn M G A GK RK P
Erica E 1 1 2 0 0 3
Cassandra Mattsson 1 2 0 0 0 2
Moa Olsson 1 0 2 0 0 2
Hanna Ferngård 1 1 0 0 0 1
Nellie Jönsson 1 1 0 0 0 1
Sofia Falanius 1 0 0 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist GK Gula kort RK Röda kort P Poäng
Spelarstatistik
Målvakter
Namn M G A S IM GK RK P
Titti Andersson 1 1 0 0 0 0 0 1
M Spelade matcher G Mål A Assist S Skott på mål IM Insläppta mål GK Gula kort RK Röda kort P Poäng